Receptgyűjtemény kezdő ételmentőknek

A nemzetközi összefogással létrejött STREFOWA projekt célja közösen tenni azért, hogy a teljes élelmiszerlánc mentén csökkenjen az élelmiszerhulladékok mennyisége. A tudatosságért folytatott küzdelem egyik legfontosabb csatatere a konyhánk, ezért készült el ez a receptgyűjtemény, amellyel Ön is új finomságokat készíthet a megmaradt ételekből – hiszen nem arról szól, hogy mit főzzünk, hanem, hogy milyen maradékból.

A 2020-as évek specialitása a tudatosság! Mindenkinek ajánljuk, aki fejleszteni szeretné konyhakultúráját: született gasztronómusoknak, háziasszonyoknak, vagy éppen kezdő, home office-ban főző apukáknak. A gyűjtemény végén az olvasók kreatív tippeket is találhatnak arra vonatkozóan, hogyan csökkenthetik a pazarlást már a megelőző, veszélyes fázisban, a bevásárlás alatt. Hol csúszhat félre a dolog, holott úgy érezzük, hogy mindent előre tökéletesen megterveztünk, vagy mi a különbség a minőségmegőrzési idő és a fogyaszthatósági idő között? A receptkönyv ezekre is választ ad.

Nézze meg a receptkönyvet itt >>

Az élelmiszerpazarlás sokkal nagyobb hatással van életünkre, mint az az ember gondolná. Ha többet szeretne tudni, kattintson következő cikkünkre >>>